Frequently Asked Questions


Hulp nodig? We streven erna om op werkdagen binnen 1 uur mails te beantwoorden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.



Productgroep Bullet Stopping Glasses

De productie van een Bullet Stopping Glass is handwerk, dit zorgt ervoor dat elk product uniek is. Elk product heeft een unieke vervorming van de kogel. De kogels zijn gebruikt en vertonen soms de gebruikssporen van het gebruikte wapen.

Nee, glazen stoppen geen kogels welke met een snelheid van 800 tot 1000 meter per seconde een doelwit raken. 

Alle kogels zijn volgens de Nederlandse en Europese wetten legaal.

De cadeauverpakking omvat een transparante Evidence Bag. Daarnaast wordt de doos dichtgeplakt met rode Evidence Tape (tekst op tape: EVIDENCE do not open - to be opened by authorized personnel only).


Bestelling en levering

Van maandag tot vrijdag voor 15hr betaling ontvangen is de volgende werkdag levering per DHL

Voor het afhalen van glazen kunt u een afspraak maken per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Elk product welke we vanuit ons magazijn verzenden, wordt zorgvuldig geïnspecteerd. Indien het pakket of product toch beschadigd aankomt, vragen we u vriendelijk het volgende:

Beschadiging pakket: het pakket niet aannemen en teruggeven aan de bezorger.

Beschadiging product: zo snel als mogelijk contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij de volgende gegevens: omschrijving beschadiging, foto en factuurnummer. We zorgen vervolgens met spoed een passende oplossing.

Geen probleem. Zorg ervoor dat het product binnen 14 dagen retour komt bij Onder Schot (Slonninkweg 43, 7421 ET Deventer) en we verzorgen een vervangend product of een terugstorting van uw geld. Let erop dat het product in een ongebruikte staat retour gezonden dient te worden.